Zondagavond, hier zijn we weer. We hebben 2 dagen niet gewerkt maar wat van Ghana gezien. De foto's staan niet helemaal op volgorde.....We zijn allemaal nog gezond en hebben genoten van 2 vrije dagen. We zijn zondagmiddag naar de watervallen geweest en hebben heerlijk gezwommen. 't Was net paradijs!! Prachtg weer. Het was wel 2 uur rijden maar dat was het wel waard.

Tja, hier hoeft geen commentaar bij (we hoorden dat het in Nederland vriest?????)

Zo zitten we te ontbijten. Let vooral op de pindakaas, pasta, schuddebuikjes...hoezo in Ghana???

Hier wandelen we door de Ghanese jungle naar het weeshuis van Ellen, een schitterende wandeling!


We zouden naar het apendorp. Onderweg begon het te regenen en later te plensen. De weg was niet geasfalteerd. Hier moesten we door en dat ging dus niet. We hebben 3 keer vastgezeten. De laatste keer moesten we allemaal de bus uit, in de regen, in de blubber. Het laatste stuk zaten er 8 varkens in de bus!

Hier zaten we zo vast, de motor lag op de grond en samen met de plaatselijke bevolking hebben we de bus opgetild!!!Wat een avontuur.


Zondagmorgen en hier zitten we in "de kerk" in de openlucht, midden tussen de rotsen is er een dienst van 2,5 uur met veel zingen, schreeuwen, rondjes lopen en veel hallelujah! Tussen door een bekertje chocomelk en een koekje en zo doen ze dat hier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo daar in het warme Ghana,
leuke foto's. We krijgen zo een goed beeld van wat jullie daar doen. Wens jullie nog veel plezier toe in jullie werk en gezondheid zodat jullie ook door kunnen blijven gaan. Gods zegen toegewenst. Een speciale groet aan Ab en Mariƫte.

Anoniem zei

Hey lieve mensen,
Zo te zien hebben jullie een goed
weekend gehad en erg genoten van het modder- en waterbad.
Succes nog deze week.
"de windtjes"
p.s. leuke site van "projekt Ellen"

Anoniem zei

Hallo Ghanagangers,
Hebben jullie foto's bekeken en bijbehorende verhaaljes gelezen en zijn onder de indruk van jullie belevenissen. Daar dus ook lekker vrij weekend gehad en lekker genoten van de omgeving. Nou ja, lekker op die blubberweg maar je het hoort er allemaal bij nietwaar? We wensen jullie nog veel plezier en succes toe de laatste dagen en alvast een goede terugreis gewenst.
Groetjes, Stef en Foppe.