De eerste indruk van een eersteling


De 1e vliegreis, voor het eerst zover en zolang en zonder je gezin op reis. Ik moet zeggen het is even wennen.
Tot nu toe alleen maar heftige indrukken van de armoede, maar ook van zeer vriendelijke mensen. Iedereen is aardig voor ons en wij proberen hun vriendelijkheid op ons beste engels te beantwoorden.
Bij PCC werden we donderdag met een enorme hartelijkheid tijdens een geweldig feest verwelkomd.
Het is erg warm, vooral om te werken, maar de groep laat zich niet kennen. Het eerste deel van het project is klaar (1e van de 3 gebouwtjes)Vanmorgen met het 2e deel begonnen en dit kan nu drogen. De dames hebben de gemmenschap geschminkt, zowel de kinderen als de caregivers. Wat een feest, geweldig om te zien.
De mensen zijn zo dankbaar, voor het overhandigen van een 2e hands bal gaan ze volledig uit hun dak.
Vanmiddag hebben we na een voettocht door de jungle een weeshuis bezocht om daar een paar rugtassen vol kadootjes af te leveren. (De rugtassen waren leeg groot genoeg om een paar van deze kids mee te nemen ;-))
Het eten dat voor ons wordt klaargemaakt door onze hostess is van uitstekende (bijna Nederlandse) kwaliteit. Hulde voor Charity en Josephine !!
Morgen staat een vast en zeker een nieuwe belevenis te wachten, we gaan als zanggroep optreden in een kerkdienst. Hoe dat zal gaan verlopen leest u in en volgend bericht.

Johan van Sleen

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heee,

Heel fijn om iets van jullie te horen en lezen. Fijn dat het zo goed gaat.leuk dat er ook foto's bij zijn zo krijgen we een beetje een indruk hoe het jullie vergaat.
heel veel succes met het zingen als koor:-) we hopen er iets over te horen en lezen.
fijne dag,
Harma + kids

tinus zei

hoy


We hebben gelezen dat de reis goed is verlopen en dat jullie al druk bezig zijn met het werk.Fijn dat het ontvangst[voor onze begrippen]zo uitbundig was.
Heel veel succes daar in Ghana wij leven met jullie mee.

groeten van tinus en sijgje.

Anoniem zei

Hallo daar in dat verre Ghana. Fijn om te lezen dat jullie daar al druk bezig zijn om goede werken te doen en dat dat zo gewaardeerd word. Nog heel veel succes. En Johan...doe de groeten aan Albert.
Ab en Renee

Anoniem zei

Hallo Johan,

Wat fijn dat het jullie daar goed gaat. Leuk om op deze manier een kleine indruk te krijgen van hoe jullie daar bezig zijn. We wensen jullie heel veel succes toe met wat jullie daar nog willen bereiken.

Groetjes van Jan Herman, Trijntje en de kinderen