De kippen in de boom op stokVandaag met ab en jeannette over het onderhoud van de huizen gehad, dat ze graag volgend jaar willen uitvoeren.
Ook waren er een paar kleine klussen die we misschien nog deze dagen nog kunnen uitvoeren.
Dus voldoende werk aan de winkel ook voor de komende jaren, dus wie dan mee wil ?????
We zullen nog zien of ik ga ,maar gerard maak je borst maar NAT.
Ab en jeannette hebben vandaag afscheid genomen, en gaan morgen afreizen naar Accra.
We hebben de winkel van PCC aardig leeg gekocht, en ze kunnen er bijna niet tegen werken om alles klaar te krijgen aan extra bestellingen.

Van de hanen krijgen we langzamerhand wel het heen en weer, er zijn zo veel dat ze mekaar s'nachts wakker houden en ook een gedeelte van de groep.
We zijn al op zoek naar kattepulten ;-)
We hebben dan ook voldoende vlees voor de komende dagen, en dan hebben de in de minderheid verkerende kippen ook wat meer rust.
Ook zoeken we nog een jachtgeweer voor de Ezels, die ook s'nachts de boel op stelten zetten, om in galop over het terrein te jakkeren.

Tot zo ver

Groet Bernard

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé Bernard en de anderen,

Geweldig om alle verhalen te lezen en de foto's te zien. Het wordt daar steeds mooier en wat een geweldig bruggetje hebben jullie gemaakt. Nog veel bouwplezier de laatste week en alvast een goede reis terug. Groeten aan de PCC-mensen (zoals Charity, Bright, Baffoo, Ema(nuel) Mr. Robert) als ze mij tenminste nog herinneren.

Groeten, Jacky (G8 2007)

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Zo zie je maar weer,

Onze Koos is echt de stoerste, de knapste de liefste.

Voor allemaal de groeten, en voor Koos een hele dikke tut,

van de vrouwen van Koos

Anoniem zei

He hallo,
Leuke verhalen en is het goed te horen (en te zien) dat er weer geweldig veel werk wordt gedaan. En ja Bernard, zo ken ik je weer: goed bezig!
Veel plezier nog en sterkte met alle darmflora en fauna's perikelen.

Hartelijk groet,
Anton

Anoniem zei

toppers zijn jullie hoor, respect....ach en die hanen en ezels oke ze houden jullie dan wakker maar kun je je later wel herhinneren dat je er geweest bent en waardeer je de rust straks in nl weer....

groetjes en voor johan w een extra kunff

groetjes chris