Superwedstrijd Ghana-Nederland



De prijzen tafel



Team Nederland



Team Ghana



Kampioen Ghana PCC

Wat een dag!! Opnieuw beleven we een zeer belangrijke wedstrijd tussen het gastland Ghana en Nederland. Alleen al de voorbereidingen hiervoor waren geweldig. Alles was geregeld van de nieuwe doelen, de vlaggen van Ghana en Nederland, het volkslied, de medailles en natuurlijk een prachtige beker. De Nederlandse mannen gekleed in waardig oranje en de Ghanezen in het voetbaltenue van Ten Boer. En dan gaat de wedstrijd beginnen. De eerste goal wordt gemaakt door door ons team, nog geen 5 minuten later werd het volgende doelpunt gemaakt door Ghana. Een enorme ontlading aan de kant van de ghanezen. De eerste helft eindigde in een gelijkspel 1-1.
Na de pauze ging het er weer hard aan toe. Het was een zeer enerverende wedstrijd met veel muziek en zang van de kant van het ghaneze publiek. Wij als nederlandse supporters waren duidelijk in de minderheid. Dus onze aanmoedigingen mochten niet baten en werden ook nauwelijks gehoord. Het nederlandse team scoorde het tweede doelpunt en kort erna volgde ook het 2e doelpunt voor de ghanezen. Na een zinderende eindspurt wonnen de Ghanezen uiteindelijk met 3-2. De coach van de nederlanders Bright was niet te troosten maar that's life, you winn some you lose some!!! Het winnende team kreeg van 2 bloedmooie dames de medailles omgehangen en de aanvoerder van het nederlandse team Bernard reikte de beker uit!! Feest alom.... Uiteindelijk eindigden beide teams in het zwembad ter verkoeling!!!

4 opmerkingen:

Lian zei

Lieve allemaal,
wat fijn dat jullie verloren hebben van Ghana. Je moet ook niet alles willen kunnen, toch?! Het is al geweldig dat jullie zo kunnen bouwen, metselen, zelfs bruggen bouwen. Laat hun dan maar lekker hun potje voetbal winnen.
Enne, voor Bright is er toch wel een "troost-medaille", hoop ik?!

Succes nog de laatste dagen.
Veel liefs van ons allemaal.

Anoniem zei

hallo allemaal

geeft niet hoor dat jullie verloren hebben[albert en johan;jullie cluppie maakte het net even gekker[10-0]

dus jullie kunnen met opgeheven hoofd terugkeren hoor!!

SUCCES MET DE LAATSTE LOODJES;

EN KOP DR VEUR!!

liefs coby en de rest

Anoniem zei

Hoi.
Nou, wat een wedstrijd moet dat geweest zijn.
Dat jullie verloren hebben.....volgens mij ligt het echt aan de handschoenen die de keeper aan had.....
Tja, jammer!!!
Mariƫtte

Anoniem zei

Geweldig wat mooi allemaal! En die aapjes :) suuper om te zien! Oh de waterval. wat een heerlijke verfrissing :)Mensen heel veel succes nog de laatste dagen hoor!Ik geb diep respect voor jullie!!Erica super hoor !!!!!gr.de Kruuzjes uit Leek