Laatste werkdag

ERGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ben ik net een heel verhaal aan het schrijven valt de stroom uit ( nu weer overdag ) en ben ik alles kwijt wat ik geschreven had, nu met noodstroom weer de computers aan de praat en dan maar weer overnieuw beginnen. Maandag hebben we alle kolomen gestort en de hoeken van de muren, dinsdag alles ontkist en de planken spijker vrij gemaakt. De bouw van het huis is nu voor ons klaar en de Ghanezen gaan verder en ze hopen dat het huis over 5 weken klaar is.De betonmolen heeft goed zijn dienst gedaan en heeft ons heel wat werk bespaard.ook hebben we gisteren de waslijnpalen die we geverfd hadden over het terrein gespreid geplaatst en in het beton vast gezet.De 200 meter goot zit er aan en de afvoeren zijn mooi wit geverfd.Ook zijn nog wat stoelen en tafels van een nieuw verflaagje voorzien. De watertoevoer naar de wasmachines verandert door middel van een dikkere buis voor de waterdruk , zodat de pomp er tussen weg kon die ook steeds stuk ging. De wasmachines op betonpootjes gezet zodat die niet gaan roesten door de natte ruimte en hier en daar nog gaten gevuld.vandaag worden er nog wat sloten vervangen ,opgeruimt en de gereedschapkasten weer goed ingericht. Het voetbalveld is al in gereedheid gemaakt voor de wedstrijd van vanmiddag, en deze morgen heeft de kleine jeugd gevoetbalt en spelletjes gedaan. Kojo is nu onze coach en daar was hij zeer blij mee, hij heeft ook een mooi shirt gekregen van oranje en dat gaat wel weer goed komen.Marie ligt na het weekend Mole al een paar dagen plat omdat ze een allergische reactie heeft van iets en overal jeuk en opgezette ledematen heeft.gelukkig waren er twee nederlandse verpleegsters op bezoek die pillen daar voor hadden en het gaat nu al wat beter.Leonie was ook een paar dagen ziek maar gaat nu ook beter, Erika is door haar rug gegaan nog voordat we naar Mole gingen en heeft ook af moeten zien met de wegen en het lopen door het woud.sommige mensen aan de dunne en aan de ORS maar voor de rest gaat het dikke prima. Vanavond feest dat we weg gaan en de koffers zijn al gedeeltelijk ingepakt met alle souvenirs en dan op naar Acrra in een grote bus met airco. Vrijdag naar de toeristenmarkt en de dag afsluiten met lekker zwemmen in de zee.We vliegen om 23:00 uur Ghaneese tijd terug en hopen zaterdag veilig aan te komen om 6 uur op schiphol. Vanuit Ghana danken we jullie voor het lezen van onze site en de berichtjes.

8 opmerkingen:

Lian zei

Lieve allemaal,
geniet nog van de laatste dagen (ondanks ziekte,jeuk, rug, dunne etc). Geweldig om te zien wat jullie allemaal hebben kunnen doen.

Kruuz zei

GEWELDIG, TOPPERS ZIJN JULLIE!!
Wat een werk is er verzet!Beterschap voor de zieken!!Sterkte met het afscheid nemen en een hele goede terugreis gewenst!!
Erica je krijgt een dikke KNUF van mij als ik je weer in Leek zie :):)

Anoniem zei

super geniet van jullie laatste verzetje en een zeer goede rijs gewenst bedankt voor jullie mooie verslagen

gr J.W

Edwin zei

Wat ziet het er veel super strak uit!! Echt kicke om te zien dat er weer super veel werk verricht is!
Mam (Erica).... ook van mij krijg je weer een dikke knuffel als je thuus bent! Goed gedaan!!

Iedereen een hele goede reis toegewenst, vermaak jullie wat de terugreis en geniet van het mooie weer aan zee! HEERLIJK!!

Tot snel!!

Anoniem zei

Respect na het zien en lezen van jullie werkzaamheden daar. Groetjes, vooral aan zus Petra en neef Kevin. Een hele voorspoedige terugreis gewenst alvast en geniet nog even tot het zover is. Hier in Nederland is het koud en regenachtig brrr

Groetjes, Hilde van der Heijden

Anoniem zei

fijn om te lezen dat alles goed gaat met jullie,op een paar kleinig heden na[jeuk,ziekte dunne ect]maak er de laatste dag nog een mooie dag van en een goede reis naar Nederland.

groetjes van ons
fam uit o,wolde

Anoniem zei

Wat weer een heerlijk verhaal :)
Mam, bereid je maar voor op de knuffels!;) Zie ernaar uit om je morgen weer te zien.

Mensen, een hele goede reis! Veilig thuis komen en jullie kunnen trots op jezelf zijn!

Xx Henk & Judith

Anoniem zei

Misschien al weer thuis of onderweg. Petje af voor wat jullie daar gepresteerd hebben. Albert: neem je je verhalen/foto's mee naar de komende reünie 10-11-12?
Een dikke duim voor jullie allemaal.

Gr. Gré en Géke xx