Het eerste 'weekend'

Vrijdag ochtend hebben we eerst met elkaar een wandeling over het terrein gemaakt. Wat is er allemaal veranderd? Wat hebben we de voorgaande keren gemaakt? Hand in Hand groeit en groeit! 's Middags zijn we begonnen met al onze koffers (21!) uitpakken en verdelen. Al het gereedschap is uitgezocht en we hebben een begin gemaakt.
Zaterdag was onze eerste echte klus dag. We zijn begonnen met metselen. Jaap & Fokke zijn, net als de vorige keer, aan de slag gegaan met de goten. 's Middags hebben we een beetje weekend gehad. We zijn met elkaar door Nkoranza gelopen om de omgeving te verkennen.
Zondag zijn we naar de Methodist church geweest. Fokke moesten we helaas ziek thuis laten (hij heeft inmiddels weer praatjes voor 10!). Het was een kerkdienst met veel muziek, een gospel koor en een band. We werden naar voren geroepen om gezegend te worden. Waarna wij wilden vertrekken. Ze kwamen ons nog even achterna. Of we nog wel collectie wilden inleggen :-) Buiten bij de kerk kwamen we Charity tegen. Onze gastvrouw van de afgelopen keren dat we hier zijn geweest. Erg leuk om bij te kletsen!
Geen opmerkingen: