Verrassing!! De rest zit ook te mailen dus toch nog even een paar kiekjes.We hadden een fles badschuim gekocht en in het zwembad laten lopen...zwemmen met bubbels en heel veel lol!!

We hebben een geweldige afscheidsmaaltijd gehad, met een paar bewoners, een paar caregivers en Ineke en Bob. Best ontroerend!

Onze handafdrukken hebben we achtergelaten op PCC, forever in our hearts.

Het afscheidsetentje

Dit is echt de laatste foto. Tot heel gauw!!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet niet hoe ik dit al bericht op de site kan krijgen, dus doe ik het maar in de reactie. Ik kreeg net een sms met de vraag of ik het ook op de site zet :'hoi we zijn in hotel in accra. good trip but long. 8 hours in taxi. nu eten.' ze zijn om 4 uur aan gekomen in accra en zijn daar nu even aan het chillen. Zelfs nog in zee gestaan :)

Groetjes LINDA

Anoniem zei

hallo allemaal. Heb net weer jullie foto's bekeken. Ben erg onder de indruk van wat jullie daar allemaal gedaan hebben. We hopen jullie straks in goede gezondheid weer terug te zien en zijn benieuwd naar alle verhalen die je meebrengt en natuurlijk ook naar de rest van de foto's. hartelijke groeten van Jan en Joke.

Anoniem zei

htr6ytyjtrdgyawy6tr9yfrbhu0rt9g8frgyki67fu89

Anoniem zei

ja....dat zijn twee erg gigelende meisjes die dat net hebben getypt...
ze heten Amy en Esther

Anoniem zei

Hallo lieve mensen!!

Jullie zijn inmiddels al weer even thuis. Ik ben gister thuis gekomen. Is allemaal erg wennen. Ik heb nog een hele mooie week gehad. Veel mooie dingen gezien.

Leuk om de site te bekijken! Jullie heb het super gedaan in Ghana!

Liefs Brigitte