24 oktober 2008

Voor diegenen die gisteren al een update hadden verwacht: we zijn gisteren naar het internetcafe gegaan, maar stonden toen voor een dichte deur. Het was gesloten. Dus maar weer terug. Op de terugweg wel ijsjes gekocht die we vanavond gaan opeten (ze waren nog wat zacht). De afgelopen dagen hebben we flink verder gewerkt aan het huisje. Woensdag waren de muren bijna allemaal ter hoogte van de raamkozijn (zo hoog moeten ze worden). Donderdag is dit afgemaakt en zijn er houten planken getimmerd op de plekken waar het beton moet worden gestort. Vandaag is al dit beton (gemaakt en) gestort en is er begonnen aan de trap naar de veranda. 's Avonds mens-erger-je-nieten en op tijd naar bed. Tot nu toe elke dag wel een buitje gehad (soms 's middags, maar meestal 's avonds/'s nachts), maar dat lijkt nu te veranderen.
Het weekend gaan we uit: morgen (zaterdag) naar de watervallen en zondag gaan we naar de zondagsschool in Tegiman. Vanmiddag kwam Moses - die daar leraar is - al bij ons langs om even kennis te maken en te zien wat we allemaal aan het doen zijn.
Is er verder nog nieuws? Jazeker: de heren zijn alledrie naar de kapper geweest (Jakob woensdag samen met Baffoo en 2 vrijwilligers, Bernard en Henk donderdag). Daar hebben ze allemaal een Ghanees kapsel gekregen.
Met enige moeite (ruim 30 minuten en paar foutmelingen later...) toch nog foto's:

de muren staan bijna tot aan het raamkozijn

'k had geen overzichtsfoto meer gemaakt; dit is mijn laatste van de werkplek

Ghanese kapsels...

Nicole en Emanuela

oude foto: Wilma en 1 van de kinderen van Ellen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo heren en dames,

Ziet er geweldig uit, dat huis. Wat een werk verrichten jullie in zo'n korte tijd. Lijkt op een heus WS-project, met die grote blokken. Ik wens jullie een heel gezellig en ontspannen weekend, bij de watervallen en doe de groeten aan Moses. En wat dat haar betreft... ja, wat moet ik zeggen. Alleen nog een nummer eronder enne... Komt vast wel weer goed ;-)

Groetjes, Jacky

Anoniem zei

Wat goed zijn jullie bezig!!!
Heel veel succes en wij bidden voor jullie hier in Groningen

groetjes
Meneer en Mevrouw
Geertsema - Robbe

(neeltje en KJ)