17 oktober 2008

De eerste update vanuit Ghana. De reis is goed verlopen. Woensdag vliegen naar Accra, daar overnachten en - omdat er geen water meer was in het hotel - donderdag ongewassen in het busje naar Nkoranza. Welkom in Ghana. Veel Ghanezen langs de kant van de weg die van alles verkopen (zelfs puppy's). De rit ging vlot en om kwart voor 3 waren we bij Hand in Hand. Daar zijn we hartelijk ontvangen. We hebben prima huisjes (zie foto). We hebben meegebrachte spullen aan de juiste personen gegeven (bijv printer en antwoordapparaat aan Ineke).

Vandaag zijn we direct aan het werk gegaan. Het fundament lag er, wij gaan verder bouwen. Zie de foto's: 1e zoals het was, 2e ongeveer na de eerste dag.

Verder nog nieuws? Tja, tot zijn grote onsteltenis is Bernard verkouden. Henk is toch al vrij rood geworden. Nicole is het zwembad ingedoken en daar belaagd door allerlei kinderen, Wilma is die fysieke arbeid in deze warmte toch niet echt gewend en Jakob had een salamander op zijn arm... We vermaken ons wel!

onze huisjes; de grote rechts voor de mannen (met koelkast!), de linker voor Nicole en Wilma

dit is het fundament zoals het er lag toen we kwamen

zo zag het er vanmiddag uit (2 rijen gemetseld); op de foto is Daniel die ons helpt

Morgen (zaterdag) gaan we 's morgens werken. 's Middags gaan we naar Ellen om daar de voetbalshirts heen te brengen. Later meer...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve allemaal,
fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. En al weer druk aan het werk, nou ja, daarvoor zijn jullie er ook.
Veel sterkte en plezier.
Dikke kus,
Lian en kids

roelf en marieke zei

Hallo harde werkers,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en goed dat jullie al hard bezig zijn!
Succes daar en wij blijven jullie volgen!

Roelf en Marieke Pijpker
en natuurlijk kids en dog

roelf en marieke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.