26 oktober 2008

Een vrij weekend gehad, dat was ook wel even lekker. Gisteren dachten we dat we een rustig en ontspannen uitje zouden hebben bij de waterval... waren er 3 bussen met schoolkinderen. En die wilden allemaal met ons op de foto, 1 voor 1... We voelden ons net filmsterren. Na een uur hoefde het niet meer zonodig wat ons betreft. Maar 't is ook zo sneu om anderen dan te weigeren. Dus maar weer in de houding staan. Het was wel even lekker om in het water te gaan daar.
Vandaag (zondag) zijn we naar Techiman gegaan. We hadden knuffels en speelgoed en kleren mee voor de (zondag)schoolkinderen daar. We hebben de kinderen die er waren allemaal een knuffelbeestje gegeven. De rest hebben we er achtergelaten om later uitgedeeld te worden. De kerkdienst was ook wel een mooie ervaring. Met heel veel geluid... Maar 't is mooi om te zien hoe ze zo'n kerkdienst houden. Vanmiddag lekker gerelaxd (of gechild).
Misschien dat we morgen nog een blog kunnen plaatsen, maar anders is dit de laatste vanuit Ghana. Dinsdagavond hebben we namelijk feest en woensdag vertrekken we alweer naar Accra...
Nog even een overzichtje van hoe het geld dat we hadden is besteed:
We hadden ongeveer 10000 Ghanese cedi te besteden:

6200 cedi is voor het huisje dat we helpen bouwen.
1600 is voor een 'tuinhuisje' (soort stenen party-tent-idee) op het terrein; ze zijn hier al mee bezig. Hiervoor hebben we ook de gift van de familie Van der Woude gebruikt.
250 naar de zondagschool in Techiman
75 voor Kwame, een care-giver die afscheid heeft genomen om te gaan studeren
420 voor extraatje voor care-givers (21 care-givers, 20 cedi pp)
rest is voor een huisje dat ze nog willen bouwen + een pad naar de huisjes. (we hebben Ineke gevraagd wat ze graag wilden hebben)

Tot slot weer enkele foto's:
Bij de waterval; iedereen kwam naar je toe
Heerlijk in het water

Hoezo, druk...?!
Kinderen van de zondagschool met een knuffel
Hier komt het 'tuinhuisje'. Pilaren staan er al en vandaag is het beton gestort.
Henk met Michael (' Aaah-iehh!')

Geen opmerkingen: