De laatste dagen bij PCC 2015

Morgen vertrekken we richting Accra, waar we vrijdag avond op het vliegtuig zullen stappen. De afgelopen dagen hebben we onze klussen afgerond.
Vandaag ons laatste blog vanuit Ghana! En deze zal op een iets andere manier gaan dan de vorigen. Namelijk door middel van 'Wist-je-datjes-' :-)

Wist-je-dat:
- Jaap B. zegt een braver leven te leiden. Ondertussen speelt hij met spelletjes vals waar hij kan (lees: tien kaarten onder zijn been verstoppen).
- Er vorige week zondag twee mensen in de kerk rondliepen met onder andere als taak om slapende mensen wakker te maken/houden. Tot onze grote spijt sloegen ze Jaap K. over.
- We een aantal dagen eerder gestopt zijn met werken omdat het een graadje of 40 was. Of willen jullie dat niet weten in het koude Nederland? :-)
- We ontzettend lek geprikt worden door de muggen. Annet spant de kroon met twee tennisballen op haar bovenbeen.
- De stroom regelmatig uitvalt. Dat betekent geen ventilator en onze ijsjes smelten.
- We op weg naar de markt in Nkoranza een klapband hebben gehad. De taxi chauffeur verwisselde de band binnnen 2 (!) minuten.
- Er iemand met een kruiwagen cement naar beneden is gevallen. De (on)gelukkige blijft anoniem en heeft het er heelhuids van af gemaakt.
- We super veel werk hebben verricht. De bouw is onder andere mooi opgeschoten, er zijn veel nieuwe lampen geplaatst, er zijn extra goten gemaakt en banden, fietsen, rolstoelen en skelters zijn gerepareerd. En dan hebben we zeker nog niet alles gehad!

Tot in Nederland allemaal!

1 opmerking:

Anoniem zei

toppie, behouden terug reis,
en Fokke zal wel mit kreukar noar beneen vaaln weezn hahahaha