Maandag en dinsdag

Gistermorgen hard aan het werk geweest met z' n allen, iedereen was inmiddels weer topfit. In een lekker temperatuurtje van 39 graden in de schaduw (ca 45 gr op de bouwplaats) werden de stenen in een rap tempo gemetseld, na de lunch nog een klein poosje doorgegaan en toen hebben we besloten om te stoppen met werken daar het haast niet meer verantwoord was om door te gaan gelet op de hitte. Zoals op de foto's te zien hebben we verkoeling gezocht in het zwembad.
's Avonds even de stad in om de eerste info op de blog te zetten en terug bij PCC nog even borrelen voor we naar bed gingen toen het onweer begon op te zetten met als gevolg dat uiteraard de stroom uitviel, maar onze lampen op zonnecellen bleven lekker branden.
Vandaag weer verder gegaan met het bouwen en de dakgoten aanpassen. Na de koffiebreak brak opnieuw een onweersbui los met een heftige regenbui. Het gaf wel even een lekkere verkoeling. Vanmiddag gaan we met z'n allen naar de markt wat altijd weer een leuke belevenis is. Een blanke in Ghana trekt altijd veel bekijks !
Vanavond hopen we een bezoek te brengen aan Charity in haar woning in Nkoranza. (zij was de gastvrouw tot 2012 bij PCC)

Geen opmerkingen: