Dinsdagmiddag tot en met donderdag..........
We waren gebleven bij dinsdagmiddag........... met een 3tal taxi' s naar de markt en met 2 taxi' s aankomen dan gaat er iets niet goed ! Een taxi bleeft staan halverwege met een lekke band. Ook dit is weer goedgekomen. Op de markt is alles kleurrijk en geurrijk, de stoffen, gereedschappen, groenten, vlees.....de foto's spreken voor zich. 's Avonds een bezoek gebracht aan Charity en haar gezin. Ons geduld werd door de taxi's behoorlijk op de proef gesteld maar uiteindelijk kwamen ze toch en brachten ons na een heel leuk bezoek ook weer veilig bij PCC terug.
Woensdagochtend goed uitgerust en met nieuwe opgedane krachten begonnen aan de volgende werkdag, In de ochtend is het nog redelijk goed te doen wat betreft de temperatuur maar naarmate de dag vordert wordt het ook warmer en warmer....... We besloten om maar weer om 15.00uur te stoppen, we liggen goed op schema, dus geen probleem.
Na een frisse duik in het zwembad en een heerlijk frisse douche schuiven we weer aan tafel voor een overheerlijk diner : Hollandse nasi met een gebakken eitje en pindasaus.
Na het eten werd snel dondker en er was slecht weer op komst, de lucht kleurde eerst geel en daarna begon het stormen en te bliksemen en de stroom daarna ook al snel uit. (dit duurde tot circa half 10, maar lagen we al op bed.)
Vandaag (donderdag) zijn de laatste stenen gemetseld en alvast bezig geweest met de bekisting voor de betonnen ring over de muren. Fokke en Jaap doen allerlei klussen op het hele terrein. De dakgoten zijn verbeterd, de wasmachines hebben in Ghana geen lang leven maar konden niet weer klaar. Fokke heeft af en toe tijd om een fietsje te maken. Frank en Jaap (jr) brengen verlichting aan op de compound. Weer een dag voorbij.
Morgen vertrekken voor een weekend naar Tamale met een leuk programma voor de boeg. De blog zal in het weekend niet worden geupdate. Tot maandag !!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

nog nait veul reakties op de verhoaln hahahaha mor ik vien het hallemoal geweldig net as andere keern, dis keer nog eemn biezunderder omdat mien zuster Anneke en nichje Annet der bie bin . (y)

Anoniem zei

en ist lukt Anneke? koffer vol mit stofkes? ? ? hahahaha bin trots op die zus

Anneke Kuper-Guit zei

Wat een prachtige foto's en wat fantastische kleuren op de markt. Volgens mij hebben jullie daar een geweldige tijd. Even lekker bijtanken dit weekend, veel plezier.
Liefs van Anneke en Gerard

Albert en Jeannette van Galen zei

Wat een geweldige groep. Ze leveren een fantastische bijdrage aan onze Community. Nog drie dagen hard werken te gaan, plus een voetbalwedstrijd en....een geweldig slotfeest !